BannerSlo
 
FlagSloFlagEngNovice NoviceVsebina Novice NoviceVsebina Pokrovitelji
Pokrovitelji


Spoštovani!


V veliko veselje nam je, da vas lahko v teh časih polnih odrekanj in omejevanj, ponovno povabimo na mednarodno konferenco Fluidna Tehnika 2021, ki bo potekala v Mariboru, 16. in 17. septembra 2021, tokrat v Institutu informacijskih znanosti - IZUM.

Srečanja mednarodno priznanih strokovnjakov s področja hidravlike in pnevmatike potekajo pod okriljem Univerze v Mariboru tradicionalno že od leta 1995 dalje. Organiziramo jih vsako drugo leto in so največji tovrstni dogodek v tem delu Evrope. Po svoji vsebini so namenjena vsem, ki so na kakršenkoli način povezani s hidravličnimi ali pnevmatičnimi napravami, še zlasti pa tistim, ki želijo biti informirani o zadnjem stanju te tehnike tako doma kot po svetu.

Tudi z letošnjo mednarodno konferenco Fluidna Tehnika 2021 želimo pospešiti prenos najnovejših raziskovalno-razvojnih dosežkov in spoznanj v vsakodnevno prakso, kot tudi predstaviti nove proizvode in storitve z vseh področij tehnike, kjer se uporabljata hidravlika in pnevmatika. Sodelovanje na konferenci bo zato brez dvoma prava priložnost za nova spoznanja, prijetno druženje in diskusije o zadnjih novostih, inovativnih dosežkih, pridobljene informacije pa bodo porajale nove ideje in morebiti omogočile ohranjati konkurenčno prednost ali pa reševanje vsakodnevnih problemov.

Glede na postopno izboljšanje pandemijskih razmer bomo konferenco izvedli v živo, ob upoštevanju takrat veljavnih omejitev in priporočil. Prav tako bo predavateljem in udeležencem ponujena možnost udeležbe na daljavo.

 

Izredno bomo veseli, če vas bomo lahko pozdravili kot avtorja, sponzorja ali udeleženca
mednarodne konference Fluidna Tehnika 2021!

 

Darko Lovrec

prof. dr. Darko Lovrec
predsedujoči FT 2021