BannerSlo
 
FlagSloFlagEngNovice NoviceVsebina Novice NoviceVsebina Pokrovitelji


Spoštovani!


V veliko veselje nam je, da vas lahko ponovno povabimo na mednarodno konferenco Fluidna Tehnika 2019, ki bo potekala v Mariboru, v Kongresnem centru Habakuk, 19. in 20. septembra 2019. Konferenca je po svoji vsebini namenjena vsem, ki so na kakršenkoli način povezani s hidravličnimi ali pnevmatičnimi napravami, še zlasti pa tistim, ki želijo biti informirani o zadnjem stanju te tehnike tako doma kot po svetu.

Srečanja mednarodno priznanih strokovnjakov s področja hidravlike in pnevmatike potekajo pod okriljem Univerze v Mariboru tradicionalno že od leta 1995 dalje. Organizirana so vsako drugo leto in so največji tovrstni dogodek ne samo v Sloveniji, temveč tudi v tem delu Evrope.

Tudi namen letošnje mednarodne konference Fluidna Tehnika 2019 je pospešiti prenos najnovejših raziskovalno-razvojnih dosežkov in spoznanj v vsakodnevno prakso, kot tudi predstaviti nove proizvode in storitve z vseh področij tehnike, kjer se uporabljata hidravlika in pnevmatika. Sodelovanje na konferenci bo zato brez dvoma prava priložnost za nova spoznanja, prijetno druženje in diskusije o zadnjih novostih, inovativnih dosežkih, pridobljene informacije pa bodo porajale nove ideje in morebiti omogočile ohranjati konkurenčno prednost ali pa reševanje vsakodnevnih problemov.

 

Izredno bomo veseli, če vas bomo lahko pozdravili kot avtorja, sponzorja ali udeleženca
mednarodne konference Fluidna Tehnika 2019!

 

Darko Lovrec

prof. dr. Darko Lovrec
predsedujoči FT 2019